Tai subtilus, lengvas rausvasis šampanas su puikiai subalansuota aromatine puokšte ir ilgu kvapniu poskoniu. Šampano mišinyje yra dvi vynuogių veislės – „Chardonnay“ ir „Pinot Noir“, taip pat 20–25% rezervinių 2–3 metų senumo vynų. Šampanas su mielėmis brandinamas mažiausiai trejus metus. Šampanas rožių žiedlapių spalvos. Gaiviame, elegantiškame aromate, jaučiamos braškių, aviečių ir serbentų natos, harmoningai papildytos vaisių niuansais. Sodrų, gaivų skonį užpildo aviečių, citrusinių vaisių, vyšnių ir granatų žievelių natos.
Idealiai tinka prie keptos paukštienos, veršienos ir Andalūzijos gaspačo. Taip pat rekomenduojama patiekti su sūriu, jūros gėrybėmis ir ikrais. Tarp desertų pirmenybė teikiama sausainiams ir vaisių salotoms, pridedant raudonų uogų.