Sausas baltas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Veneto regiono, Italijos. Pagamintas Garganega vynuogių. Vynuogės užaugintos išskirtinio charakterio Colombara vynuogyne esančiame mažame Oliosi kaimelyje. Dirvožemis – molio ir kalkakmenio. Vynas brandinamas butelyje bent 10 mėn.
Gilios aukso geltonumo spalvos. Aromate jaučiamos persikų, abrikosų, ramunėlių, saldymedžio, vanilės natos su šlapio akmens, imbierų ir medaus užuominomis. Vidutinio kūno, vidutinės rūgšties, intensyvaus skonio vynas. Jaučiami gėlių, prieskonių, kaulavaisių tonai su vanilės nata. Ilgas poskonis. Galima vartoti dabar arba išlaikyti dar mažiausiai 5 metus.
Dera prie orkaitėje keptų, glazūruotų ir marinuotų baltos mėsos patiekalų, vidutiniškai brandintų mėlynojo pelėsio sūrių. Nustebins derinys su foie gras ir trumais. Taip pat tinka vartoti vieną. Patiekti 12-14’C temp.