Sausas rausvas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Bardolino apeliacijos, Veneto regiono, Italijos. Pagamintas iš Corvina, Rondinella, Molinara vynuogių. Dirvožemis – kalkingas, molingas, žvyro ir smėlio. Maceracija su odelėmis vykdoma 24 valandas. Ilga fermentacija plieno statinėse kontroliuojamoje temperatūroje.
Permatomos šviesios rausvos spalvos. Elegantiško aromato su baltų gėlių, uogų, raudonųjų serbentų, nektarinų, abrikosų, ličių, melionų natomis ir baltojo pipiro užuomina. Sausas, vidutinės rūgšties, vidutinio kūno vynas. Burnoje jaučiamos aromate dominuojančios natos, ilgas poskonis. Skirtas vartoti dabar.
Puikus vasaros aperityvas. Dera prie picų, itališkų užkandžių kaip kumpio ir meliono iešmeliai, Kaprio salotų, šaltų mėsos užkandžių, makaronų, azijietiškų ir prancūziškų patiekalų, baltos mėsos ir žuvies, lengvų grilyje ruoštų patiekalų ar vegetariškos virtuvės. Rekomenduojama patiekti 12‘C temp.