LOISON GENESI Pandoro Cioccolato su šokolado kremu 1kg

Prekės ženklas

Loison

Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Šalis

Italija

Svoris, kg

1

30,95 30,95 /kg

Neturime

Aprašymas

Natūraliai kildintas produktas, būdinga Pandoro forma. Geltona tešla praturtinta sviestu ir mananaros vanile iš Madagaskaro su šokoladiniu kremu. Pyragas papuoštas cukraus glajumi. Rekomenduojama pyragą apibarstyti milteliniu cukrumi.

Apie Loison
​Dolcearia Loison – tai šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.​ Įmonės istorija prasidėjo 1938 metais, kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, jie nuolat tobulino savo receptus ir gamybos procesus, išlaikydami tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien Dolcearia Loison yra žinoma dėl savo išskirtinių produktų, kurie atspindi Italijos kulinarinį paveldą.​ Dolcearia Loison siūlo platų asortimentą tradicinių itališkų kepinių, įskaitant:​ ______________________________________________________ Panettone: klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.​ Pandoro: minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.​ Colomba: tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, bet formuojamas kaip balandis.​ _____________________________________________________ Kiekvienas produktas gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, kurie perduodami iš kartos į kartą.​ Dolcearia Loison ypatingą dėmesį skiria produktų pakuotėms, kurios yra elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Šis dėmesys detalėms padėjo įmonei pelnyti daugybę apdovanojimų už dizainą ir inovacijas.​ Be to, įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.​ Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Papildoma informacija

Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, švieži KIAUŠINIAI,, cukrus, šokoladinis kremas (15%) [cukrus, vanduo, gliukozė sirupas, tamsusis šokoladas 5%, lieso PIENO milteliai, KIAUŠINIO trynys, SVIESTAS, etiloalkoholis, tirštiklis: modifikuotas krakmolas, kakavos milteliai 2%, konservantas: kalio sorbatas], šviežias SVIESTAS (14%), natūralus raugas (KVIEČIŲ), emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, šviežias PIENAS (1%), šviežia GRIETINĖLĖ) (1%), jūros druska, kakavos sviestas, natūrali vanilė (0,2%), natūralios kvapniosios medžiagos.

Maistinė ir energetinė vertė 100g: 1662kJ/396kcal, riebalų 19g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12g, angliavandenių 50g, iš kurių cukrų 27g, baltymų 6,7g, druskos 0,73g. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.