Pusiau sausas raudonas vynas iš Mandūrijos apeliacijos, Apulijos regiono, Italijos. Pagamintas iš rankomis rinktų 65% Primitivo, 15% Negroamaro, 7% Fiano, 5% Aleatico, 5% Chardonnay, 3% Moscato vynuogių, užaugintų 70-ies metų amžiaus vynuogynuose, esančiuose palei pakrantės juostą, kur švelniai pučia Jonijos jūros vėjai, darantys įtaką vyno struktūrai, aromatui, charakteriui. Šie faktoriai pastūmėjo Cantine Erario galvoti apie naują projektą, kuris atgaivina senąsias vyno tradicijas ir sukuria unikalaus charakterio vyną. Šis vynas – tai inovacijų, tradicijų ir meilės savo žemei produktas. Stiprus, sodrus, tačiau tuo pačiu malonus ir glotnus vynas, kadangi turi daugiau likutinio cukraus – 40g/l. Ilgai trunkanti fermentacija kontroliuojamoje temperatūroje, ilga maceracija bei vykdomas nuolatinis mikro deguonies prisotinimas. Vynas brandintas 12 mėn. nerūdijančio plieno statinėse, trumpai ąžuolo statinėse ir 8 mėn. butelyje.
Vynuogių nurinkimas vykdomas du kartus: pirmą kartą rugpjūčio mėn. nurenkamas didžiausias kiekis, paskui renkama rugsėjo viduryje, kai vynuogės labiau prisirpusios, turi daugiau cukraus ir gamina daugiau alkoholio.
Gilios granato raudonumo spalvos. Aromate jaučiamos slyvos, raudonieji serbentai, raudonieji vaisiai alkoholyje, šokoladas ir saldymedis. Taninai charakteringi ir elegantiški, ypatingo balanso vynas. Dera prie grilyje keptos ar troškintos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Puikus „meditacinis vynas“.