DUMANGIN Le Vintage 1er Cru Extra Brut 2010 0,75l
65,95 €87,93 €/l
RUMBULLION English Spiced Rum 0,7l
42,95 €61,36 €/l
DUMANGIN L’Extra Brut 1er Cru 0,75l
Spalva |
Baltas |
---|---|
Prekės ženklas |
Dumangin J. Fils |
Serviravimo temperatūra, C |
8 |
Regionas |
Champagne |
Šalis |
Prancūzija |
Stilius |
Sausas |
Stiprumas, % |
12 |
Talpa, l |
0.75 |
Žaliava |
Chardonnay ,Pinot Meunier ,Pinot Noir |
39,95 €53,27 €/l
Aprašymas
Šampanas DUMANGIN L’Extra Brut Premier Cru – sausas baltas šampanas, pagamintas iš 50% Meunier, 25% Chardonnay, 25% Pinot Noir vynuogių. Jame yra 45-80% rezervinio vyno. Vinifikacija – 95% nerūdijančio plieno talpose, 5% ąžuolo statinėse. Vynuogynai – Montagne de Reims, Chigny Les Roses, Ludes, Rilly, Taissy. Dirvožemis – 70% molio, 30% kalkinis. Likutinis cukraus kiekis 2,2g/l.
Elegantiškas ir mieliškas šampanas, ilgos, išliekančios pabaigos. Puikiai tiks aperityvui ir prie pikantiškų patiekalų. Gilles Dumangin rekomenduoja šį šampaną ragauti kartu su tailandietiškos virtuvės patiekalais.
Apie Dumangin J. Fils
CHAMPAGNE DUMANGIN J. FILS – stebinančio paprastumo, bet tuo pačiu nuostabaus kompleksiškumo šampanai. Daugiau nei 130 metų Dumangin J. Fils šampano namai gamina išgryninto paprastumo ir švarumo šampanus, prisotintus vaisių natų ir didingo pilnumo – tai charakteris, kurį lemia unikalios ekspresijos Premier Cru terroir iš Montagne de Reims vietovės. Šių šampano namų „créateur d’émotions“ („emocijų kūrėjas“) jau 20 metų esantis Gilles Dumangin kviečia jus atrasti jo originalią šampano gaminimo viziją ir poetinę visatą, kuria jis vadovaujasi. /
DUMANGIN gyvenimo ir darbo moto: gaminti vaisiškus, ypatingos kokybės, nuostabaus turtingumo ir švarumo šampanus; pilnai išryškinti Montagne de Reims terroir aromatinį potencialą; Ratafia Champenois bei išskirtinių viskių brandinimo metu sustiprinti medienos potencialą; vyndarystėje trumpesnio kelio nėra – tik tikslumas. /
Mūsų DUMANGIN asortimente rasite nemažą pasirinkimą vieno derliaus šampanų, taip pat Ratafia Champenois likerių bei išskirtinių, unikalių viskių, kurie baigiami brandinti Ratafia Champenois statinėse.