Sausas šampanas, pagamintas iš 100% Chardonnay vynuogių, užaugintų Vertus Premier Cru vietovėje. 60% vyno sudaro 2019 m. derliaus ir kitus 40% rezervinis vynas, pagamintas 2004 metų derliaus pagrindu ir kasmet papildytas šviežia žaliava. Vynai brandinti nerūdijančio plieno ir foudre ąžuolo statinėse. Vynas papildomai brandintas su nuosėdomis 18-30 mėn. Likutinis cukraus kiekis 3g/l.
Pasižymi sunokusių kviečių ir šviežio šieno aromatu su anyžiaus, bergamotės ir žaliosios arbatos natomis bei sviestiškomis marcipanų ir cukruotų vaisių užuominomis. Skonis sūraus charakterio su saldymedžio nata bei citrusinių vaisių tonais. Pabaigoje jaučiamos karčių apelsinų ir citrinos žievelės natos su subtiliu medžio žievės pojūčiu. Šampanas jaunas, veržlus burnoje ir maloniai kompleksiškas aromate.
Tinka aperityvui, dera prie jūros gėrybių karpačio, austrių, šukučių, šparagų ir parmezano rizoto, veršienos grenadino su voveraitėmis, brandinto Comte sūrio, Epoisses sūrio. Rekomenduojama patiekti 8‘C temp.