Sausas šampanas, pagamintas iš 100% Chardonnay vynuogių, užaugintų Vertus Premier Cru vietovėje. 60% vyno sudaro 2019 m. derliaus ir kitus 40% rezervinis vynas, pagamintas 2004 metų derliaus pagrindu ir kasmet papildytas šviežia žaliava. Vynai brandinti nerūdijančio plieno ir foudre ąžuolo statinėse. Vynas papildomai brandintas su nuosėdomis 18-30 mėn. Likutinis cukraus kiekis 17g/l.
Aromate jaučiamos subtilios anyžiaus, džiovintų gėlių natos, papildytos marcipanų, labai sunokusių kriaušių užuominomis. Aromatas atsiskleidžia subrendusiomis citrinų, apelsinų žievelės natomis su cukruotais vaisiais pabaigoje. Žemiško skonio, puikiai subalansuotas sūrumas ir kartumas. Burnoje jaučiami cukruoti citrusai, tropiniai vaisiai su geltonųjų mirabelle slyvų, greipfrutų, bergamotės tonais. Skonis besitęsiantis, intensyvus.
Ypač dera prie jūrų karšio tartaro, citrininio veršienos troškinio, putpelių filė su lazdyno riešutų ir citrinų padažu, azijietiškų patiekalų, geltonųjų mirabelle slyvų tarto, frangipane tarto, migdolinių sausainių, naminių brioche bandelių. Rekomenduojama patiekti 8’C temp.