Šiaudų geltonumo spalvos putojantis vynas su subtiliais, elegantiškais burbuliukais. Vynas traukia gaiviu aromatu su dominuojančiomis prinokusių kriaušių ir pavasario gėlių užuominomis. Putojančio vyno skonis yra minkštas, gaivus, harmoningas, su vaisių-gėlių akcentais ir rafinuota rūgštimi. Ilgai išliekantis poskonis.
Pagamintas naudojant Charmat metodą. Gamybos procese pirmiausia švelniai spaudžiamos vynuogės, kurių misa 8 valandas laikoma 15 ° C temperatūroje. Didesnė fermentacija vyksta žemoje temperatūroje nerūdijančio plieno talpyklose 15 dienų. Prieš atiduodant į prekybą, vynas dar mėnesį brandinamas butelyje. Likutinis cukraus kiekis 9,3 g/.
Vynas yra puikus aperityvas, taip pat tinka prie jūros gėrybių, lašišos ir žuvies patiekalų.