Bilzgančio gelsvo atspalvio vynas pasižymi prinokusių obuolių, kepto pyrago su skrudintų riešutų natomis aromate. Burnoje juntama gana intensyvi, minerališka rūgštis. Vynas yra sodraus, pilno kūno.
Šis tradicinio metodo putojantis vynas pagamintas iš 100% Macabeo vynuogių veislės, užaugintos „Pla dels Fidels“ sklype, pasodintame 1964 m. Penedés regione. Vynuogių sultys fermentuotos prancūziško ąžuolo statinėse 6 mėnesius su vietinėmis mielėmis. Mažiausiai 4 metus brandinama butelyje su nuosėdomis ir laikoma vyninės rūsiuos, esant pastoviai 17 laipsnių temperatūrai.
Tinka prie riebesnių patiekalų – foie gras, rizotų, kumpio, rūkytos mėsos patiekalų, jūros gėrybių. Nepamainomas derinys su brandintais sūriais.