Sausas putojantis vynas, pagamintas iš 100% Glera vynuogių. Uogos auga bendrovės vynuogynuose, Trevizo regione molingame dirvožemyje. Vynuogės skinamos rankomis rugsėjo antroje pusėje. Po švelnaus spaudimo, atliekama fermentacija plieninėse talpyklose kontroliuojamoje temperatūroje, antrinė fermentacija vyksta naudojant „Charmat“ metodą.
Šiaudų geltonumo spalvos putojantis vynas pasižymi gaiviu aromatu su dominuojančiais žalių obuolių, citrinų ir gėlių atspalviais. Skonis minkštas ir švelnus su žolelių, žaliųjų obuolių ir medaus natomis, bei ilgo poskonio.
Patiekiamas kaip aperityvas, kaip priedas prie užkandžių ir įvairių skanėstų. Taip pat gali būti derinamas su desertais, vaisių salotomis, jūros gėrybėmis ir makaronais. Likutinis cukraus kiekis 9 g/l.