Sausas baltas putojantis vynas iš Elzaso regiono, Prancūzijos. Grand Cru vynuogynai (tik iki 2ha) išsidėstę Schieferberg kalnų papėdėse. Dirvožemis 500 milijonų metų amžiaus, mėlynojo skalūno. Vynuogės renkamos rankomis. Pagamintas iš vynuogių mišinio – Pinot Noir, Riesling, Pinot Gris. Brandinamas 2,5 m. Pagaminama 4500 butelių. Likutinis cukraus kiekis 6g/l.
Citrinos geltonumo spalvos su platinos atspindžiais. Aromatas subtilus ir gėliškas su baltųjų vaisių ir bergamotės natomis. Skonis subtilus, tačiau gausus, su sūriomis minerališkomis užuominomis bei abrikosų ir geltonųjų slyvų natomis. Tobulas rūgšties ir glotnumo balansas, unikalaus ir šampaniško charakterio putojantis vynas.
Puikiai derės prie raudonosios kefalės patiekalų patiektų su citrina, rizotu, džiovintais pomidorais. Taip pat tinka su žolelėmis įdarytu jūrų karšiu, omarais su sviestu, austrėmis ir kitais jūros gėrybių patiekalais. Patiekti 5-7’C temp.