VALDRINAL Tradicion Crianza Ribera del Duero DO 0,75l

Spalva

Raudonas

Brandinimas

12 mėn. statinėje

Prekės ženklas

Valdrinal

Serviravimo temperatūra, C

15-17

Derliaus metai

2018

Regionas

Ribera del Duero

Šalis

Ispanija

Stilius

Sausas

Stiprumas, %

13.5

Talpa, l

0.75

Žaliava

Tempranillo

16,95 22,60 /l

Neturime

Aprašymas

Sausas raudonas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Ribera del Duero regiono, Ispanijos. Pagamintas iš 100% Tinta Fina (Tempranillo) vynuogių. Vynmedžių vidutinis amžius 30 metų. Vynas brandintas prancūziško ąžuolo statinėse 12 mėn. Pagaminama tik 50 000 butelių.

Etiketėje pavaizduotos vyndario David Cuellar senelio ir sūnaus rankos.

Struktūruotas vynas su pikantiškomis medienos bei laukinių vaisių natomis aromate. Gausaus ir ekspresyvaus skonio su puikiu rūgšties, alkoholio bei prinokusių taninų balansu. Rekomenduojama patiekti 15-17’C temp.

 

APDOVANOJIMAI

Įvertintas kaip geriausias Ribera del Duero 2020 m.

Bacchus Auksas 2021 m.

Sidabro medalis Mundus Vini

Sidabro medalis Japan Wine Challenge

92 taškai – Gourtmets Guide 2022 m.

90 taškų – Wine Spectator 2022 m.

Apie Valdrinal
„Bodega Valdrinal” vyninė įkurta 2000 m., po to, kai keturios šeimos kartos metai iš metų rūpinosi vynmedžiais. VALDRINAL tikslas – gaminti aukštos kokybės vynus, tačiau mažais kiekiais. Vyninė įsikūrusi Aldehorno miestelyje, Segovijoje, priklausančiai Ribera del Duero apeliacijai. Vyno laukai išsidėstę Aldehorno, Fuentenebro, Moradillo de Roa miesteliuose. Vyninė taip pat turi Verdejo vynuogės laukus Ruedos apeliacijoje. VALDRINAL valdo „bodeguista“ David Cuellar bei vyndarys Isaac Fernandez. Jie ypač daug dėmesio skiria vynmedžiams. Brandinimui naudojamos prancūziško ąžuolo statinės, kurios renovuojamos kas tris metus. The Tradicion Line vynai – tai apie šeimos istoriją sukurta serija. Apie šeimą, kuri visą savo laiką atidavė žemei, vynmedžiui ir vynui. Istorija prasidėjo nuo dabartinių savininkų senelių, įsikūrusių Burgos provincijoje. Jie dirbdavo laukuose nuo saulėtekio iki saulėlydžio, diena po dienos. Cuellar ir Fernandez tik jų dėka gali šiandien gaminti tokius puikius aukštos kokybės vynus iš Tempranillo vynuogių.