VALDRINAL Tradicion Crianza Ribera del Duero DO 0,75l
Spalva |
Raudonas |
---|---|
Brandinimas |
12 mėn. statinėje |
Prekės ženklas |
Valdrinal |
Serviravimo temperatūra, C |
15-17 |
Derliaus metai |
2018 |
Regionas |
Ribera del Duero |
Šalis |
Ispanija |
Stilius |
Sausas |
Stiprumas, % |
13.5 |
Talpa, l |
0.75 |
Žaliava |
Tempranillo |
16,95 €22,60 €/l
Neturime
Aprašymas
Sausas raudonas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Ribera del Duero regiono, Ispanijos. Pagamintas iš 100% Tinta Fina (Tempranillo) vynuogių. Vynmedžių vidutinis amžius 30 metų. Vynas brandintas prancūziško ąžuolo statinėse 12 mėn. Pagaminama tik 50 000 butelių.
Etiketėje pavaizduotos vyndario David Cuellar senelio ir sūnaus rankos.
Struktūruotas vynas su pikantiškomis medienos bei laukinių vaisių natomis aromate. Gausaus ir ekspresyvaus skonio su puikiu rūgšties, alkoholio bei prinokusių taninų balansu. Rekomenduojama patiekti 15-17’C temp.
APDOVANOJIMAI
Įvertintas kaip geriausias Ribera del Duero 2020 m.
Bacchus Auksas 2021 m.
Sidabro medalis Mundus Vini
Sidabro medalis Japan Wine Challenge
92 taškai – Gourtmets Guide 2022 m.
90 taškų – Wine Spectator 2022 m.
Apie Valdrinal
„Bodega Valdrinal” vyninė įkurta 2000 m., po to, kai keturios šeimos kartos metai iš metų rūpinosi vynmedžiais. VALDRINAL tikslas – gaminti aukštos kokybės vynus, tačiau mažais kiekiais. Vyninė įsikūrusi Aldehorno miestelyje, Segovijoje, priklausančiai Ribera del Duero apeliacijai. Vyno laukai išsidėstę Aldehorno, Fuentenebro, Moradillo de Roa miesteliuose. Vyninė taip pat turi Verdejo vynuogės laukus Ruedos apeliacijoje. VALDRINAL valdo „bodeguista“ David Cuellar bei vyndarys Isaac Fernandez. Jie ypač daug dėmesio skiria vynmedžiams. Brandinimui naudojamos prancūziško ąžuolo statinės, kurios renovuojamos kas tris metus. The Tradicion Line vynai – tai apie šeimos istoriją sukurta serija. Apie šeimą, kuri visą savo laiką atidavė žemei, vynmedžiui ir vynui. Istorija prasidėjo nuo dabartinių savininkų senelių, įsikūrusių Burgos provincijoje. Jie dirbdavo laukuose nuo saulėtekio iki saulėlydžio, diena po dienos. Cuellar ir Fernandez tik jų dėka gali šiandien gaminti tokius puikius aukštos kokybės vynus iš Tempranillo vynuogių.