Saint Germain yra aukščiausios kokybės prancūziškas likeris, kuris naudojamas madingiausiuose klubuose nuo Londono iki Los Andželo, maišomas į kokteilius ir long drink‘us. Likerio gamybai rankomis skintų šeivamedžių žiedų derlius nuimamas vėlyvą pavasarį Prancūzijoje prie Alpių esančiame Savojos regione ir distiliuojama Dižono spirito varykloje Burgundijoje. Alkoholio ruošimas prasideda nuo šeivamedžio žiedų spaudimo, naudojant specialią technologiją, leidžiančią išsaugoti gėlių aromatą ir gaivumą, po to įpilama vynuogių alkoholio.
Saint Germain likeryje yra 20 procentų alkoholio ir intensyvaus citrusinio aromato su viržių, pasiflorų ir persikų natomis. Harmoningas, subalansuotas gėrimo skonis demonstruoja medaus saldumą, kriaušių, citrinų, pasiflorų, ličių vaisių natas ir subtilų rūgštumą. Poskonis ilgas ir saldus. Saint Germain likeris išpilstomas į elegantiškus Art Deco stiliaus įkvėptus 0,7 litro butelius su išgraviruota derliaus data.
Rekomenduojama vartoti gryną, su ledukais arba kokteiliuose.