Tai švelnios aukso geltonumo spalvos putojantis vynas, kurio sodrus aromatas atskleidžia obuolių, citrusinių vaisių, riešutų ir medaus natas. Vynas pasižymi pilnu, minkštu skoniu, šviežių vaisių užuominomis ir kepinių natomis, ilgame poskonyje.
Pagamintas iš Macabeo – 40%, Xarel·lo, – 40%, Parellada – 20% vynuogių. Xarel·lo uogos vynui suteikia puikios struktūros ir rūgštumo, Macabeo – vaisiškumą ir gaivumą, Parellada papildo gėlių niuansais. Rezultatas – elegangantiškas putojantis vynas, kuris puikus aperityvas ir tinkantis prie Viduržemio jūros regiono patiekalų.
Ši Cava brandinama butelyje su nuosėdomis 30 mėnesių.
Apdovanojimai:
Concours Mondial de Bruxelles, 2008 – Gold Medal
Les Citadelles du Vin, 2008 – Prestige Trophy
Challenge International du Vin, 2009 – Silver Medal