PAUL HUMBRECHT Cremant Cathy Alsace Brut Biodynamic 2019 AOC 0,75l

Spalva

Baltas

Prekės ženklas

Paul Humbrecht

Serviravimo temperatūra, C

6-10

Derliaus metai

2019

Regionas

Alsace

Šalis

Prancūzija

Stilius

Sausas

Stiprumas, %

13

Talpa, l

0.75

Žaliava

Auxerrois

,

Pinot Blanc

,

Pinot Gris

,

Riesling

24,95 33,27 /l

Neturime

Aprašymas

HUMBRECHT Cathy Cremant d’Alsace Biodynamic Brut 2019 – sausas baltas putojantis organinis ir biodinaminis vynas iš Elzaso regiono, Prancūzijos. Pagamintas iš Pinot Blanc, Auxerrois, Riesling ir Pinot Gris vynuogių. Dirvožemis molio-kalkakmenio. Vynuogės renkamos labai sunokusios. Brandintas su nuosėdomis keletą metų, antrinė fermentacija vyksta lėtai, todėl yra subtilus ir ypač subtilių, smulkių burbuliukų vynas. Biodinaminis vynas be pridėtinio cukraus antrinės fermentacijos metu. Šį Cremant galima išlaikyti 5-6 metus ir daugiau, priklauso, kokio švelnumo burbuliukus mėgstate.

Šviesios aukso geltonumo spalvos. Aromate šis Cremant labai minerališkas, dominuoja baltieji vaisiai. Skonyje užpildantis, labai gyvas, kupinas nokių vaisių natų, pabaigoje papildytas kartumo užuominomis. Kompleksiškas, aromatingas, puikiai subalansuotas vynas. Šampaniško profilio!

Putojantis biodinaminis Cremant d’Alsace, kuris žavės viso vakaro metu. Tinka aperityvui, dera prie žuvies, jūros gėrybių, daržovių patiekalų, vaisinių desertų. Rekomenduojama patiekti +6-+10’C temp.

Daugiau apie biodinaminę žemdirbystę: šioje nuorodoje.

Taip pat rekomenduojame paragauti kitus šio gamintojo vynus: PAUL HUMBRECHT Mael Pinot Noir Alsace Biodynamic 2018 AOC 0,75l bei PAUL HUMBRECHT Melodie Edelzwicker Alsace Biodynamic 2018 AOC 0,75l, kurie tapo mūsų klientų favoritais!

Apie Paul Humbrecht
PAUL HUMBRECHT vyninė veiklą pradėjo dar 1620-tais metais, kai Paul pirmasis visame Pfaffenheim miestelyje ir apylinkėse pradėjo gaminti vynus savo valdose. Vėliau verslą perėmė jo sūnus Gustave, kuris praplėtė Humbrecht vynų gerbėjų ratą iki Paryžiaus Champs Elysees (Guerlain kvapų namai buvo vieni jų). Pierre-Paul perėmė vyninę 1979 metais ir 1998 m. Paul Humbrecht tapo organiniu ūkiu, o 1999 m. - biodinaminiu. Šiandien vynine rūpinasi Marc. Jo noras – nukelti jus į ypatingą pojūčių kelionę bei parodyti savo protėvių darbo vaisius, kartu gerbiant gyvenimą ir gamtą. Vyninė gamina tik organinius ir biodinaminius vynus iš Elzaso, Prancūzijos. Turi Demeter bei Ecocert France 32600 sertifikatus. Valdas sudaro 6 hektarai vynuogynų kartu su keliais akrais miško. Humbrecht vynai – išskirtiniai, unikalūs gamtos ir žmogaus draugystės kūriniai, į kuriuos įdėta daug meilės, aistros ir rūpesčio.