PALLINI Limoncello 0,7l

Šalis

Italija

Prekės ženklas

Pallini

Stiprumas, %

26

Talpa, l

0.7

22,95 32,79 /l

Aprašymas

Likeris, pagamintas iš “Costa d’Amalfi” SGN citrinų žievelių užpilo, auginamas tradiciniais metodais ir rankomis renkamas Amalfio pakrantės terasose.

„Pallini Limoncello“ yra natūralus likeris, kurį Italijos Pallini šeima gamina nuo 1875 m. Jis pagamintas iš vertingų Sfusato citrinų, išskirtinių Amalfio pakrantėje. Rinktos citrinos užpilamos iš karto, todėl jų gaivumas ir skonis pateikiamas kiekviename butelyje. Jo universalumas yra beveik begalinis – mėgaukitės juo grynu, tiesiai iš šaldytuvo arba sumaišykite su kokteiliais ir maisto receptais. Niekas neprilygs šiam traškiam ir autentiškam itališkam skoniui!

Apie Pallini
Nicola Pallini gimė 1851 m. Civitella del Tronto komunoje Abrucų regione nuolankioje ūkininkų šeimoje. Būdamas 15 metų jis pradeda dirbti keliaujančiu prekeiviu Markės ir Abrucų turguose, kurių specializacija yra audinių ir kaštonų prekyba. Dėl atkaklumo ir ryžto Nikola tampa turtingu pirkliu vos sulaukęs 20 metų. Jis persikelia į nedidelį Antrodoco miestelį, esantį ant Lacio ir Abrucų pasienyje, kuris vis dėlto yra sujungtas geležinkeliu su centrine Italija, o tai leis ponui Pallini plėsti savo prekybą. 1875 m. Nicola, turintis pavydėtiną socialinę padėtį ir ekonominį stabilumą, veda Concete Edžidi. Vienoje iš iškilmių Nikola svečius vaišino žmonos pagamintu citrininiu likeriu. Vienas iš svečių juokaudamas pasakė: „Jūs turite tiek skanaus limoncello, kad galėtumėte jį parduoti, nors bijau, kad po manęs nieko neliks“. Nicola Pallini rimtai galvojo apie citrinų likerio pardavimą, nes, tiesą sakant, šis likeris patiko visiems be išimties. Taip prasidėjo įmonės „Antica Casa Pallini“ istorija. Po kurio laiko Pallini sūnūs prisijungė prie šeimos verslo. 1922 metais Virgilio Pallini nusprendžia verslą perkelti į pačią Italijos širdį – Romą. Per kelis dešimtmečius įmonė augo ir tobulėjo, o Pallini logotipas tapo aukštos kokybės ir profesionalumo simboliu likerių pasaulyje.