Saldus raudonas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Valpolicella apeliacijos, Veneto regiono, Italijos. Pagamintas iš 80% Corvina Veronese, Corvinone bei 20% Rondinella vynuogių. Dirvožemis – smėlingas, molingas ir kalkakmenio. Vynuogės skinamos spalio mėnesio viduryje, kai tik pradeda vysti ant vynmedžio. Vėliau vynuogės toliau džiovinamos džiovinimo patalpose. Vasario pradžioje vynuogės švelniai presuojamos, vykdoma lėta fermentacija. Vėliau vynas brandinamas ąžuolo statinėse 24 mėn.
Gilios granatų raudonumo spalvos. Aromate dominuoja žibučių, irisų, laukinių rožių ir vanilės natos. Skonis aksominis, gausaus charakterio, tačiau išlaikytos rūgšties.
Tai puikus desertinis vynas, derantis kartu su veronietiškais pandoro, panettone pyragais, minkštais mėlynojo pelėsio sūriais kaip gorgonzola. Rekomenduojama atidaryti butelį 1 val. prieš vartojimą. Patiekti 14-16’C temp.