Sausas raudonas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Valpolicella apeliacijos, Veneto regiono, Italijos. Pagamintas iš Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella vynuogių. Dirvožemis – smėlingas, molingas ir kalkakmenio. Vynuogės skinamos spalio mėnesio pradžioje. Fermentacija vykdoma nerūdijančio plieno talpose. Įvykus malolaktinei fermentacijai, vynas kelis mėnesius brandinamas plieninėse talpose. Išpilstomas ir iškart pateikiamas pardavimui.
Šviesios rubino raudonumo spalvos. Elegantiškas vynas su levandų, našlaičių, raudonųjų vaisių natomis bei prieskonių užuomina aromate. Kompleksiško ir struktūruoto skonio, jaučiamos slyvos, vyšnios, saldymedis, juodojo pipiro natos. Sausas, apvalus, puikiai subalansuotas, harmoningos ir ilgos pabaigos vynas.
Dera prie šaltų mėsos užkandžių, mėsainių, takų, vištienos, keptų vasaros daržovių patiekalų, taip pat grybų patiekalų, picų ar šnicelių. Rekomenduojama patiekti 16-18’C temp.