ITALCAFFE CAPPUCCINO Puodelis Original price was: 5,55 €.Current price is: 3,75 €.
Atgal į prekes

MAISON SAUVETERRE Tuno užtepėlė su chorizo dešra ir piquillos aitriosiomis paprikomis 100g

Svoris 0,1 kg
Prekės ženklas

Maison Sauveterre

Svoris, kg

0.1

5,95 59,50 /kg

Aprašymas

Savo unikaliu tuno, pipirų ir chorizo ​​sausumos ir jūros deriniu ši užtepėlė nukels jus iki pat Ispanijos. Šiame visiškai naujame spalvingame recepte „Maison Sauveterre“ siūlo gyvybingą sausumos ir jūros asociaciją. Tunas, chorizo ​​ir piquillo pipirai yra trys skanūs produktai, kurie patiks ir jauniems, ir vyresniems. Piquillo pipirai, Navaroje dar vadinami „raudonuoju auksu“, atpažįstami iš ryškiai raudonos spalvos. Daugelis juos vertina dėl labai švelnaus, šiek tiek saldaus ir nerūgštaus skonio, todėl jie dažnai sutinkami ispanų virtuvėje. Sumaišykite tuną su piquillo, su kuriuo jis puikiai dera, tada pridėkite kelis chorizo ​​gabalėlius, kurie suteikia viskam šiek tiek pikantiškumo ir įpilkite šiek tiek kremo, kad gautumėte kremišką struktūrą. Pabarstykite keliais prieskoniais ir gausite šį skanų užtepą puikiai tinkantį ant skrudintos duonos.

Kaip naudoti?

Tepkite ant skrebučių ar juodos duonos ir megaukitės kaip aperityvu ar naudokite kaip tapų ar vyniotinių pagrindą. Patariame šia užtepėle papuošti papuošti sluoksniuotos tešlos gabalėlius, idealiai tinkančius patiekti kaip užkandį.

Papildoma informacija

Sudedamosios dalys: Ilgapelekis tunas 32,4%, piquillo pipirai 29,4%, chorizo 17,6% (mėsos ir kiaulienos žarnynas (prancūziškos kilmės), prieskoniai ir žolelės, druska, gliukozės sirupas, natūralūs kvapikliai), grietinėlė, pomidorų koncentratas, augalinės skaidulos (kviečiai, linai), citrusiniai vaisiai, prieskoniai ir žolelės, Guérande druska, cukrus. Galimi vėžiagyvių, riešutų, moliuskų, kiaušinio, sezamo pėdsakai.


Maistinė ir energinė vertė 100g: 667 kJ/159 Kcal, riebalai 9,1g. (iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 5g), angliavandeniai 4,9g (iš kurių cukrus 3,9g), baltymai 13,8g druska 1,5g.


Laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikykite nuo 0 ° C iki + 4 ° C, rekomenduojama suvartoti per 24 valandas.