Auksinės šiaudų spalvos su šiek tiek žalsvu blizgesiu, intensyviais burbuliukais taurėje, sausas putojantis vynas. Kompleksiniame aromate, geltonų vaisių tonus papildo duonos plutos ir šviesių kreminių atspalvių natos. Gomuryje minkštas, gerai subalansuotas su malonia gaivia rūgštimi.
Vynuogės skinamos optimaliai subrendus. Atliekamas šaltas maceravimas. Po presavimo, misa (vynuogių sultys) keliauja į fermentaciją, kuri vyksta 18-20 ° C temperatūroje. Antrinis fermentavimas butelyje yra klasikinis putojančių vynų gamybos būdas. Vyno sudėtyje – 85% Chardonnay ir 15% Colombard vynuogių. Vynuogynai yra dviejose zonose. Chardonnay pasodintas Aigues Vives aukštumose, kur vyrauja kalkakmenio dirvožemis ir nuo jūros pučia vėsūs brizai. Chardonnay uogos iš čia gauna daugiau šviežumo ir minerališkumo. Colombard vynuogių sodinukai yra pasodinti aliuvinio prisodrintam dirvožemyje. Tai suteikia vynui stiprybės, gero rūgštingumo ir žaliųjų obuolių aromatų. Putojantis vynas laikytas su mielėmis iki 9 mėnesių. Likutinis cukraus kiekis 6 g/l.
Tai puikus aperityvas! Gerai dera prie salotų, žuvies ir jūros gėrybių patiekalų.