CAMUS VSOP Borderies 40% 0,7l (dėž.)
56,95 €77,07 €/l
LAMBAY Blend 40% 0,7l
36,95 €52,79 €/l
CAMUS VS Intensely Aromatic 40% 0,7l
Prekės ženklas |
Camus |
---|---|
Šalis |
Prancūzija |
Stiprumas, % |
40 |
Talpa, l |
0.7 |
37,95 €54,21 €/l
Aprašymas
CAMUS VS (Very Special) – sodriausias vaisių aromatų konjakas kategorijojeĄ Distiliuotas su nuosėdomis ir brandintas tik “smulkiagrūdžio” prancūziško ąžuolo statinėse, šis Very Special pasižymi itin didele esterių koncentracija, dėl ko išgaunamas intensyvus vasaros vaisių ir subtilių prieskonių skonis.
CAMUS Very Special yra kruopštus eaux-de-vie mišinys, atspindintis esminius Charente terroir skonius, pasižyminčius sodriais vaisių aromatais su prieskonių užuominomis. Šis profilis yra distiliavimo, kurio tikslas yra sustiprinti labai aromatingus komponentus, ir kruopštaus rūsio meistro degustavimo proceso per visą brandinimo laikotarpį rezultatas, kad būtų sukurtas tobulas statinių derinys galutiniam šio intensyviai aromatingo konjako „surinkimui“.
Šis labai ypatingas Camus konjakas atskleidžia gilią auksinę spalvą su blizgančiais gintaro akcentais. Kvapuose jis spinduliuoja labai dideles gėlių jazminų ir žibuoklių natas. Skonyje jis rezonuoja su šviežių mangų, kriaušių ir saldžiųjų migdolų užuominomis, kurias lydi puikūs ir subtilūs taninai. Apdovanotas auksu World Spirits Competition in San Fransisco.
Apie Camus
Viskas prasidėjo 1863 metais, kai jaunas vynuogių augintojas Jean-Baptiste Camus distiliavo savo konjaką Borderi regione ir pardavė jį įsikūrusiems konjako namams. Netrukus suvokęs, kad jo konjakas - aukščiausios kokybės, Jean Baptiste subūrė mažų vynuogynų savininkų broliją (La Grande Marque) konjako eksportui į Angliją, o 1890 metais išpirko savo partnerių dalį ir pradėjo gaminti savo šeimos vardo aukščiausios kokybės konjaką. Po kelerių metų Camus konjakas užkariavo europiečių širdis, o vėliau tapo oficialiu konjaku, caro Nikolajaus II dvare. Aukštos kokybės Camus gamybai, parenkamas geriausias derlius, sudėtingame vyno surinkimo ir distiliavimo mene, panaudojama daugybė šeimos paslapčių, kurios perduodamos iš kartos į kartą. Kiekvienas gamybos proceso žingsnis yra griežtai kontroliuojamas meistrų. Įmonė turi savo vynuogynus geriausiuose konjako regiono dalyse : Grand and Petit Champagne, Feng Bois, Bon Bois. Konjako spiritas gaminamas iš Ugni Blan, Folle Blanche ir Colombard vynuogių veislių, kurios brandinamos Limousin ir Tronsey ąžuolo statinėse. Brandinimas vyksta keliais etapais: jaunieji spiritai du mėnesius brandinami naujose statinėse, po to pilami į senas, kuriose kelios lentos pakeičiamos naujomis. Konjako namai Camus yra nepriklausomas šeimos verslas, kurio vadovas Jean Paul Camus asmeniškai užsiima konjakų assemblage (maišymu). Tarp daugelio “Camus” konjako rūšių yra tokių, kurios neparduodamos. Tie gėrimai skirti giminės tęsėjų garbei. Konjakas, pagamintas vaiko gimimo metais, saugomas rūsiuose. Jei tai berniukas, jis paragaus šio konjako pilnametystės dieną, jei mergaitė - per savo vestuves. / Camus yra vienas geriausiai parduodamų konjakų pasaulyje, pagal kokybės ir kainos santykį.