“SAMPIETRANA Sessantenario Salento Malvasia IGP 0,75l” - įdėtas į krepšelį Peržiūrėti krepšelį

ERARIO Messaggero Vino da tavola 18 Vendemmia 0,75l (dėž.)
99,95 €133,27 €/l

ERARIO Salento Negroamaro Inizio 15 Linea Nobili IGP 0,75l
22,95 €30,60 €/l
ERARIO Primitivo di Manduria L’Unica Riserva 16 Vendemmia DOP 0,75l
Įvertinimas: 5.00 iš 5 (viso įvertinimų: 1)
Spalva |
Raudonas |
---|---|
Brandinimas |
12 mėn. pl. talpoje + 12 mėn. statinėje + 6 mėn. butelyje |
Prekės ženklas |
Cantine Erario |
Serviravimo temperatūra, C |
18-20 |
Derliaus metai |
2016 |
Regionas |
Puglia |
Šalis |
Italija |
Stilius |
Sausas |
Stiprumas, % |
16 |
Talpa, l |
0.75 |
Žaliava |
Primitivo |
Derinama su |
ant grotelių kepta mėsa ,bucatini makaronais su ragu ,mėsos vyniotiniais su padažu ,vidutiniais ir brandiais sūriais ,žvėriena |
31,95 €42,60 €/l
Neturime
Aprašymas
Sausas raudonas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Mandūrijos apeliacijos, Apulijos regiono, Italijos. Pagamintas iš tobulai sunokusių, rankomis rinktų ir atidžiai atrinktų 100% Primitivo vynuogių, užaugintų 70-ies metų amžiaus vynuogynuose. Ilgai trunkanti fermentacija kontroliuojamoje temperatūroje, ilga maceracija bei nuolatinis mikro deguonies prisotinimas – visa tai vykdoma, kad išgauti 16% alk. tūrio ištobulintą produktą. Vynas brandinamas 12 mėn. nerūdijančio plieno statinėse, 12 mėn. ąžuolo statinėse ir 6 mėn. butelyje. Likutinis cukraus kiekis 10g/l.
Šviesios granato raudonumo spalvos su violetiniais atspalviais. Aromatas ryškus ir pikantiškas su raudonųjų uogų, kartaus migdolo ir vanilės natomis, saldymedžio ir kakavos užuominomis. Skonis sausas, šildantis, kompleksiškas, intensyvus ir koncentruotas, su maloniais taninais.
Dera prie tvirtų, riebesnių makaronų patiekalų kaip bucatini ar sagne ncannulate su ragu, arba prie žvėrienos, mėsos vyniotinių su padažu, grilyje keptos mėsos. Taip pat dera su pusiau ir ilgai brandintais sūriais. Tai gali būti ir „meditacinis vynas“, kurį reiktų gurkšnoti iš lėto ir lyg gaudyti visus aromatų puokštės niuansus, atsiveriančius ir besikeičiančius su kiekvienu įkvėpimu ir gurkšniu. Rekomenduojama patiekti 18-20‘C temp.
Apie Cantine Erario
Nuo 1800 metų vidurio ERARIO šeima dedikavo savo gyvenimą žemdirbystei, o ypač – vynmedžių ir alyvmedžių auginimui. Apulijos regione vynmedžių ir alyvmedžių auginimo kultūra turi gilias tradicijas. Šiose žemėse galima rasti alyvmedžių, kuriems daugiau nei 1000 metų. Daugiau nei 85 vynuogių rūšys yra auginamos šiame regione.
2006 m. kartu su Brunetti šeima kompanija buvo įregistruota kaip „Agricola Erario“ ir 2011 m. buvo pastatytas jų centrinis pastatas, kuriame įrengti vynuogių presavimo įrenginiai bei vyno talpos (požeminės ir plieninės). Taip pat išpilstymo ir etikečių klijavimo mašinos. Tame pačiame pastate yra ofisas ir vyninės parduotuvė.
Cantina Erario vadovaujasi šiais elementais: tradicijos, inovacijos, tyrinėjimas, tvarumas, internacionalizacija. Šių elementų sąjunga – tai Erario šeimos sėkmės paslaptis. Vyninės vynai turi išskirtines asmenybes – aromatai, spalvos, skoniai ir puikiai integruotas alkoholiškumas – tai pagrindinių įmonės vynmedžių Primitivo charakterio išraiška. Cantine Erario stiprioji pusė – nuosavi vynuogynai, kultivuojami tradiciniais metodais. Vynuogės ypatingai aukštos kokybės, atidžiai atrenkamos ir renkamos rankomis. Vyninė rūpinasi aplinkos apsauga ir naudoja alternatyvius energijos šaltinius bei turi ekologišką vynų liniją. Didelę reikšmę įmonės vizijai daro noras patenkinti tarptautinės rinkos poreikius, todėl Erario vynai puikiai tiks įvairiam skoniui.