Organiškas sausas raudonasis vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Montsant regiono, Ispanijos. Pagamintas iš 100% Grenache vynuogių. Dirvožemis: kalkingas raudono molio, seklus, mažai organinių medžiagų. Sertifikuota organinė vynininkystė, remiasi biodinaminėmis praktikomis. Be pridėtinių sulfitų. Spontaninė fermentacija su laukinėmis mielėmis. Brandintas 300l talpos amforose.
VI D‘AMFORA vynas – natūraliausia ir gryniausia Grenache vynuogės išraiška.
Šviesios ir švarios vyšnių spalvos. Intensyvaus raudonųjų ir juodųjų uogų (aviečių, serbentų, kitų vietinių rūšių) aromato su mėtų ir saldymedžio balzaminėmis natomis. Skonis saldžiai uogiškas, jaučiamos avietės, vyšnios, gervuogės, su rozmarinų, mėtų, saldymedžio tonais ir sūriomis bei žemiškomis užuominomis pabaigoje.
Dera prie lengvų jautienos, avienos patiekalų, makaronų. Rekomenduojama patiekti 12’C temp.