Vyninė Château La Rouvière, esanti netoli Saint-Tropez miesto, Provanso širdyje, nuo 1961 m. gamina puikius gaivius, aromatingus vynus. Dirvožemis čia molio-kalkakmenio, akmenuotas. Šio vyno vynuogės renkamos naktį, žemesnėje temperatūroje. Maceracija vyksta keletą valandų prieš presavimą, kad išgauti daugiau aromatinių savybių. Fermentacija vyksta 14’C temp. plieninėse talpose. Vynas gaminamas iš Grenache noir, Cinsault, Carignan, Mourvedre, Syrah, Tibouren, Rolle/Vermentino vynuogių mišinio.
Vynas blyškios ir šviesios lašišos rausvumo spalvos. Aromatas intensyvus, dominuoja prinokę greipfrutai, melionai, avietės ir žaliosios citrinos natos. Skonis gaivinantis, geros struktūros, delikatus ir kompleksiškas tuo pačiu metu. Poskonyje jaučiami aviečių tonai. Labai vaisiškas ir sunokęs vynas.
Tinka aperityvui. Dera prie vasariškų salotų, mėsos patiekalų ar grilyje keptos žuvies bei egzotinių patiekalų. Tikra jūsų vasaros vakarėlio pažiba!