Tai sausas vynas, gaminamas iš Syrah vynuogių, kurios auginamos kreidos dirvoje, taip pat ant akmenimis ir granitu padengtos žemės. Uogos skinamos rankomis joms optimaliai subrendus. Fermentacija vyksta kontroliuojamoje 28–32 ° C temperatūroje, atvirose betoninėse talpyklose. Po malolaktinės fermentacijos dalis vyno brandinama ąžuolo statinėse (30%), kita dalis brandinama talpyklose, kad būtų išsaugotas natūralus vaisių aromatas. Sumaišius, vynas filtruojamas ir išpilstomas į butelius.
Vynas yra tamsios rubino spalvos. Intensyviam vyno aromate atsiskleidžia vaisių tonai (slyva, vyšnia), juodųjų serbentų natos. Skonis sodrus, galingos taninų struktūros su juodųjų serbentų, gervuogių ir lengvų žolelių niuansais.
Tinka su raudonos, ant griliaus keptos ar troškintos mėsos patiekalais, žvėriena, kietaisiais sūriais.
APDOVANOJIMAI:
2016 – 93 balai – Wine Spectator, JAV
2015 – 91 balas – Wine Spectator, JAV