DE STEFANI Cabernet Sauvignon Venezia DOC – sausas raudonas vynas iš Veneto regiono, Italijos. Pagamintas iš 100% Cabernet Sauvignon vynuogių, užaugintų Fossalta di Piave vietovėje, 10 km nuo Adrijos jūros ir 50 km nuo Dolomito kalnų. Vynuogynai pasodinti 1986-2009 metais. Dirvožemis – “caranto” – baltojo molio ir mineralų mišinys. Vynas brandinamas 8-12 mėn. su mielių nuosėdomis mažose ąžuolo statinėse.
Intensyvios rubino raudonumo spalvos, sunokusių raudonųjų vaisių aromato. Pilno kūno, glotnus, vidutinių taninų vynas su laukinių vaisių natomis skonyje.
Dera prie tagliatelle makaronų su Bolonės padažu, raudonos mėsos patiekalų, troškintos jautienos ir orkaitėje keptos mėsos. Rekomenduojama patiekti +16-+18’C temp.
Laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje, horizontaliai. Galima išlaikyti iki 15 metų. Geriausiai vartoti po 10 metų po derliaus nuėmimo.