Vynas intensyvios rubino spalvos, aromate jaučiami prieskoninių žolelių, balzamiko tonai su laukinių tamsių uogų bei džiovintų slyvų natomis. Skonis harmoningas, subalansuoti gerai integruotas alkoholis bei aksominiai taninai. Klasikinio Bordo mišinio – Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon ir Merlot vynuogių sąjunga su Marzemino uoga suteikia vynui gaivos ir intriguojančią, sudėtingą struktūrą.
Šis raudonasis sausas vynas pagamintas iš vynuogių, užaugintų Collalto namų vynuogynuose, San Salvatore pilies prieigose, molingame dirvožemyje. Derlius nuimamas rugsėjo mėn. 20 – spalio mėn. 10 dienomis. Vynas gaminamas iš gerai prinokusių vynuogių. Kai uogos susmulkinamos ir išspaudžiamos, sultys fermentuojamos ir maceruojamos su odelėmis 15 dienų, tuomet vyksta malolaktinė fermentacija, po to – filtruojama. Vynas brandinamas 24 mėnesius didelėse ąžuolo statinėse, po to 8-12 mėnesių butelyje, Collalto rūsiuose.
Dera su ant grotelių keptos mėsos gaminiais, ėriena, taip pat su vidutinio ir ilgo brandinimo sūriais.