CAMUS VSOP Intensely Aromatic 40% 0,7l (dėž.)

Prekės ženklas

Camus

Speciali pakuotė

taip

Šalis

Prancūzija

Stiprumas, %

40

Talpa, l

0.7

49,95 71,36 /l

Aprašymas

CAMUS VSOP su giliausiais gėlių aromatais kategorijoje. Šis VSOP, kuriame yra keletas geriausių Borderies Cru eaux-de-vie mišinio, išsiskiria aukštu terpenolių kiekiu, dėl kurio išsiskiria neprilygstami puikių gėlių kvapai.

CAMUS VSOP yra intensyviai aromatingas konjakas, kurio gėlių ir vaisių profilis su ąžuolo, prieskonių ir vanilės natomis atsiranda dėl kruopštaus eaux-de-vie parinkimo, atspindinčio esminius Terroir skonius, kai kurie iš jų atkeliauja iš garsiojo Cru Borderies. Visos brandinimui naudojamos statinės yra išskirtinai „smulkiagrūdės“ ir turi mažai taninų dėl savotiško „French Light Toasting“ proceso, leidžiančio subalansuoti ąžuoliškumą su gaiviais skoniais.

Šis VSOP konjakas pasižymi elegantišku auksiniu atspalviu su gintaro atspindžiais. Kvapuose atskleidžiamas tobulas tauriųjų taninų ir gaivių atogrąžų vaisių natų balansas, po kurio seka dosnūs gėlių tonai. Skonyje jis rezonuoja su gausiomis vaisių natomis, kurias lydi prieskonių ir vanilės akcentai.

Apdovanotas dvigubu auksu Double Gold at the World Spirit Competition in San Francisco.

Apie Camus
Viskas prasidėjo 1863 metais, kai jaunas vynuogių augintojas Jean-Baptiste Camus distiliavo savo konjaką Borderi regione ir pardavė jį įsikūrusiems konjako namams. Netrukus suvokęs, kad jo konjakas - aukščiausios kokybės, Jean Baptiste subūrė mažų vynuogynų savininkų broliją (La Grande Marque) konjako eksportui į Angliją, o 1890 metais išpirko savo partnerių dalį ir pradėjo gaminti savo šeimos vardo aukščiausios kokybės konjaką. Po kelerių metų Camus konjakas užkariavo europiečių širdis, o vėliau tapo oficialiu konjaku, caro Nikolajaus II dvare. Aukštos kokybės Camus gamybai, parenkamas geriausias derlius, sudėtingame vyno surinkimo ir distiliavimo mene, panaudojama daugybė šeimos paslapčių, kurios perduodamos iš kartos į kartą. Kiekvienas gamybos proceso žingsnis yra griežtai kontroliuojamas meistrų. Įmonė turi savo vynuogynus geriausiuose konjako regiono dalyse : Grand and Petit Champagne, Feng Bois, Bon Bois. Konjako spiritas gaminamas iš Ugni Blan, Folle Blanche ir Colombard vynuogių veislių, kurios brandinamos Limousin ir Tronsey ąžuolo statinėse. Brandinimas vyksta keliais etapais: jaunieji spiritai du mėnesius brandinami naujose statinėse, po to pilami į senas, kuriose kelios lentos pakeičiamos naujomis. Konjako namai Camus yra nepriklausomas šeimos verslas, kurio vadovas Jean Paul Camus asmeniškai užsiima konjakų assemblage (maišymu). Tarp daugelio “Camus” konjako rūšių yra tokių, kurios neparduodamos. Tie gėrimai skirti giminės tęsėjų garbei. Konjakas, pagamintas vaiko gimimo metais, saugomas rūsiuose. Jei tai berniukas, jis paragaus šio konjako pilnametystės dieną, jei mergaitė - per savo vestuves. / Camus yra vienas geriausiai parduodamų konjakų pasaulyje, pagal kokybės ir kainos santykį.