TORREMAR Gordal žaliosios alyvuogės be kauliukų su džiovintais pomidorais 280/140g

Prekės ženklas

Torremar

Šalis

Ispanija

Svoris, kg

0.14

Žaliava

Gordal alyvuogės

3,95 28,21 /kg

Neturime

Aprašymas

GORDAL alyvuogės – tai viena iš alyvuogių rūšių, skirtų valgomųjų alyvuogių gamybai. Daugiausiai auga Andalūzijoje, labiausiai – Sevilijoje. Vaisiai užauga dideli, elipsoidas šiek tiek širdies formos, šviesiai žalios spalvos, odelė plona, su baltais taškeliais, skonis malonios tekstūros.

Visos ACEITUNAS TORREMAR alyvuogės puikiai tiks kaip kokteilių ar užkandžių lėkštės priedas. Derės kartu su alumi ar vynu. Šios alyvuogės didelės, mėsiškos, marinate kartu su džiovintais pomidorais, česnakais ir kaparėliais.

 

Apie Torremar
ACEITUNAS TORREMAR istorija prasidėjo 1896 m., kai dabartinės augintojų kartos prosenelis pradėjo domėtis alyvuogių auginimu – keliavo po Andalūziją ir Ekstremadūrą, mokydamasis ūkininkavimo paslapčių. Vėliau jis su savo sūnumis įkūrė šią įmonę. Šiai dienai įmonė didžiuojasi gaminanti geriausias alyvuoges pasaulyje – Gordal iš Sevilijos, Manzanilla iš Arahalo, kurios įdaromos rankomis bei skaninamos specialiu, slapto šeimos recepto marinatu. TORREMAR tikslas – geriausia alyvuogių kokybė ir atidumas gaminant produktą.
Papildoma informacija

Sudedamosios dalys: vanduo, žaliosios alyvuogės be kauliukų, džiovinti pomidorai, kaparėliai, česnakas, aliejus, raudonėlis, druska, rūgštiklis: citrinos rūgštis, konservantas: kalio sorbatas, antioksidantas: askorbo rūgštis. Gali būti kauliukų pėdsakų. Laikyti tamsioje, sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis: Ispanija.


Maistinė ir energetinė vertė 100g: 433kJ/105kcal, riebalų 9,1g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9g), angliavandenių 6g (iš kurių cukrų 0g), skaidulų 3,7g, baltymų 1,6g, druskos 2,5g.