ERARIO Primitivo di Manduria Diavolo Rosso 17 Vendemmia DOP 0,75l
26,95 €35,93 €/l
FINCA DE LA RICA El Rincon de los Enebros DOCa 0,75l
16,95 €22,60 €/l
ERARIO Salento Negroamaro Inizio 15 Linea Nobili IGP 0,75l
Spalva |
Raudonas |
---|---|
Brandinimas |
8 mėn. pl. talpoje + 3 mėn. statinėje + 6 mėn. butelyje |
Prekės ženklas |
Cantine Erario |
Serviravimo temperatūra, C |
18 |
Derliaus metai |
2018 |
Regionas |
Puglia |
Šalis |
Italija |
Stilius |
Sausas |
Stiprumas, % |
15 |
Talpa, l |
0.75 |
Žaliava |
Negroamaro |
Derinama su |
cannelloni ,kepta mėsa ,kotletais ,mėsos gabalėliais padaže ,troškintais lapiniais kopūstais |
21,95 €29,27 €/l
Aprašymas
Sausas raudonas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Salento subregiono, Apulijos regiono, Italijos. Pagamintas iš tobulai sunokusių, rankomis rinktų ir atidžiai atrinktų 100% Negroamaro vynuogių, užaugintų 50-ies metų senumo vynuogynuose. Ilgai trunkanti fermentacija kontroliuojamoje temperatūroje, ilga maceracija bei nuolatinis mikro deguonies prisotinimas – visa tai vykdoma, kad išgauti 15% alk. tūrio ištobulintą produktą. Vynas brandinamas nerūdijančio plieno statinėse 8 mėn., 3 mėn. ąžuolo statinėse ir 6 mėn. butelyje. Puikiai tinka išlaikymui. Likutinis cukraus kiekis – 5g/l.
Šviesios raudonos spalvos, plataus ir viliojančio aromato su išliekančiomis mažų juodųjų uogų natomis vynas. Skonis sausas, bet aksominis, pilno kūno ir puikiai subalansuotas.
Dera prie įvairių tvirtų patiekalų, ypač prie ciceri e tria – makaronų su avinžirniais, troškintų kale kopūstų, cannelloni makaronų, mėsos kukulių ar gabalėlių padaže arba grilyje keptos mėsos. Rekomenduojama patiekti 18‘C temp.
Apie Cantine Erario
Nuo 1800 metų vidurio ERARIO šeima dedikavo savo gyvenimą žemdirbystei, o ypač – vynmedžių ir alyvmedžių auginimui. Apulijos regione vynmedžių ir alyvmedžių auginimo kultūra turi gilias tradicijas. Šiose žemėse galima rasti alyvmedžių, kuriems daugiau nei 1000 metų. Daugiau nei 85 vynuogių rūšys yra auginamos šiame regione.
2006 m. kartu su Brunetti šeima kompanija buvo įregistruota kaip „Agricola Erario“ ir 2011 m. buvo pastatytas jų centrinis pastatas, kuriame įrengti vynuogių presavimo įrenginiai bei vyno talpos (požeminės ir plieninės). Taip pat išpilstymo ir etikečių klijavimo mašinos. Tame pačiame pastate yra ofisas ir vyninės parduotuvė.
Cantina Erario vadovaujasi šiais elementais: tradicijos, inovacijos, tyrinėjimas, tvarumas, internacionalizacija. Šių elementų sąjunga – tai Erario šeimos sėkmės paslaptis. Vyninės vynai turi išskirtines asmenybes – aromatai, spalvos, skoniai ir puikiai integruotas alkoholiškumas – tai pagrindinių įmonės vynmedžių Primitivo charakterio išraiška. Cantine Erario stiprioji pusė – nuosavi vynuogynai, kultivuojami tradiciniais metodais. Vynuogės ypatingai aukštos kokybės, atidžiai atrenkamos ir renkamos rankomis. Vyninė rūpinasi aplinkos apsauga ir naudoja alternatyvius energijos šaltinius bei turi ekologišką vynų liniją. Didelę reikšmę įmonės vizijai daro noras patenkinti tarptautinės rinkos poreikius, todėl Erario vynai puikiai tiks įvairiam skoniui.