Sausas raudonas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Mandūrijos apeliacijos, Apulijos regiono, Italijos. Pagamintas iš tobulai sunokusių, rankomis rinktų ir atidžiai atrinktų 100% Primitivo vynuogių, užaugintų 70-ies metų amžiaus vynuogynuose. Ilgai trunkanti fermentacija kontroliuojamoje temperatūroje, ilga maceracija bei nuolatinis mikro deguonies prisotinimas – visa tai vykdoma, kad išgauti 16% alk. tūrio ištobulintą produktą. Vynas brandinamas 12 mėn. nerūdijančio plieno statinėse, 12 mėn. ąžuolo statinėse ir 6 mėn. butelyje. Likutinis cukraus kiekis 10g/l.
Šviesios granato raudonumo spalvos su violetiniais atspalviais. Aromatas ryškus ir pikantiškas su raudonųjų uogų, kartaus migdolo ir vanilės natomis, saldymedžio ir kakavos užuominomis. Skonis sausas, šildantis, kompleksiškas, intensyvus ir koncentruotas, su maloniais taninais.
Dera prie tvirtų, riebesnių makaronų patiekalų kaip bucatini ar sagne ncannulate su ragu, arba prie žvėrienos, mėsos vyniotinių su padažu, grilyje keptos mėsos. Taip pat dera su pusiau ir ilgai brandintais sūriais. Tai gali būti ir „meditacinis vynas“, kurį reiktų gurkšnoti iš lėto ir lyg gaudyti visus aromatų puokštės niuansus, atsiveriančius ir besikeičiančius su kiekvienu įkvėpimu ir gurkšniu. Rekomenduojama patiekti 18-20‘C temp.