Sausas raudonas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Mandūrijos apeliacijos, Apulijos regiono, Italijos. Pagamintas iš rankomis rinktų 100% Primitivo vynuogių, užaugintų 60-ies metų amžiaus vynuogynuose. Dirvožemis rausvas su jūrinėmis ir kalkingomis uolienomis. Ilgai trunkanti fermentacija kontroliuojamoje temperatūroje, ilga maceracija bei nuolatinis mikro deguonies prisotinimas – visa tai vykdoma, kad išgauti 19% alk. tūrio ištobulintą ir unikalų produktą. Vynuogės švelniai presuojamos, kas vynui duoda granato raudonumo atspalvį su intensyviais atspindžiais. Vynas brandinamas 12 mėn. nerūdijančio plieno statinėse, 2 mėn. ąžuolo statinėse ir 12 mėn. butelyje. Likutinis cukraus kiekis 10g/l.
Aromate dominuoja slyvų, raudonųjų serbentų ir raudonųjų vaisių alkoholyje natos, išliekantys šokolado ir saldymedžio tonai. Galingas, bet švelnus burnoje, niekada nenuspėjamas. Išskirtinio charakterio ir elegantiškumo taninų, puikiai integruoto alkoholiškumo.
Dera prie riebesnių makaronų patiekalų, grilyje keptos ar troškintos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Rekomenduojame atidaryti mažiausiai 2 val. prieš patiekimą ir patiekti 18‘C temp. Puikus „meditacinis vynas“, ilgam gurkšnojimui su draugais, šalia laužo, su geru cigaru rankoje…