CORTE FERRO Frappato Nerello Mascalese IGP 0,75l

Spalva

Raudonas

Brandinimas

4 mėn. 225l statinėje + 8 mėn. pl. talpoje

Prekės ženklas

Corte Ferro

Serviravimo temperatūra, C

18-20

Derliaus metai

2021

Regionas

Sicily

Šalis

Italija

Stilius

Sausas

Stiprumas, %

13.5

Talpa, l

0.75

Žaliava

Frappato

,

Nerello Mascalese

11,95 15,93 /l

Neturime

Aprašymas

Sausas raudonas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda. Pagamintas iš rankomis rinktų Frappato ir Nerello Mascalese vynuogių. Maceracija ir fermentacija nerūdijančio plieno statinėse kontroliuojamoje 25’C temp. vykdoma 15-20 dienų. 30% vyno brandinama 225 litrų statinėse 4 mėn. Likęs vynas brandinamas 8 mėn. nerūdijančio plieno statinėse.

Šis vynas tai puikus balansas tarp pastebimų Nerello Mascalese ir nežymių Frappato taninų. Tai lengvas ir gaivinantis raudonasis vynas su gausia aromatų puokšte, kurioje dominuoja prieskonių ir laukinių uogų natos. Gerai integruota rūgštis. Gali puikiai derėti ir prie žuvies, ir prie mėsos patiekalų, taip pat vidutiniškai brandintų sūrių.

Apie Corte Ferro
Profesionalumas ir pagarba tradicijai – tai pagrindinės CORTE FERRO šeimos vertybės. Ši šeima savo žemę Sicilijoje, kalnuotoje Trapani Provincijoje valdo nuo 800-ųjų metų. Sicilijoje vynuogių auginimas – dalis gausaus kultūrinio, gastronominio ir natūralaus palikimo, vaisius tūkstantmetinės istorijos Viduržemio jūros regione. Todėl Corte Ferro vyndariai Francesco ir Roberto vadovaujasi istorinėmis vynininkystės žiniomis, tačiau jungia jas su moderniu ūkininkavimu taip sukurdami naują, šviežią sicilietiškų vynų ekspresiją, nepamirštant kokybės bei malonių detalių.