Tai rausvasis sausas šampanas, sukurtas iš klasikinio mišinio Pinot Noir (50–55%), Pinot Meunier (15-20%) ir Chardonnay (25–30%), kuris papildytas baltojo arba raudonojo rezervinio vyno mišiniu, kurio kiekis gali būti nuo 25 iki 35%. Šampanas su mielėmis brandinamas 3 metus.
Rausvos vario spalvos. Elegantiškas vyno aromatas, kurio pirmutinės natos yra vaisiai ir uogos, pavyzdžiui, avietės, braškės, vyšnios ir gervuogės, vėliau atsiskleidžia džiovintų vaisių, migdolų, saldžių brioche bandelių ir sausainių atspalviai. Šampanas turi elegantišką ir labai subalansuotą skonį, galingą ataką, harmoningus vaisių tonus ir ilgą poskonį.
Šampanas idealiai tinka kaip aperityvas, derinamas su gurmaniška virtuve ir delikatesais.