VENCHI juodojo šokolado ir lazdyno riešutų kremas 200g

Prekės ženklas

Venchi

Šalis

Italija

Svoris, kg

0.2

10,95 54,75 /kg

Aprašymas

VENCHI juodo šokolado ir lazdyno riešutų kremas 200g – intensyvaus skonio užtepėlė, pagaminta iš aukščiausios kokybės 20 % Pjemonto IGP lazdyno riešutų ir tamsaus šokolado (min. 50 % kakavos sausųjų medžiagų). Sukurta pagal Viduržemio dietos principus – be palmių aliejaus, dirbtinių kvapiųjų medžiagų ir konservantų.

Skonis ir tekstūra

Šis Venchi tamsaus šokolado kremas išsiskiria sodriu kakavos ir riešutų skoniu, išlaikydamas harmoningą balansą tarp kartumo ir natūralaus saldumo. Tekstūra glotni, šilkinė – kremas lengvai tepasi ir puikiai tinka tiek kasdieniam naudojimui, tiek ypatingoms progoms.

Sudėtis ir laikymas

Sudėtyje:
Lazdynų riešutų pasta (20 %), sumažinto riebumo kakavos milteliai, juodasis šokoladas (cukrus, kakavos milteliai, kakavos sviestas; sausosios kakavos medžiagos: min. 50 %) (20 %), cukrus, saulėgrąžų aliejus, sojų lecitinas (emulsiklis), alyvuogių aliejus, vanilės sėklos.
Be glitimo, be palmių aliejaus, be konservantų.
Gali būti kitų riešutų ir pieno pėdsakų.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Maistinė vertė (100 g)
  • Energinė vertė: 2280 kJ / 549 kcal
  • Riebalai: 37,9 g
     – iš jų sočiųjų: 8 g
  • Angliavandeniai: 36,6 g
     – iš jų cukrų: 29,4 g
  • Baltymai: 9,9 g
  • Druska: 0,01 g
Vartojimo rekomendacijos

Puikus pasirinkimas visiems tamsaus šokolado mėgėjams. Naudokite šį kremą skrebučiams, blynelio užtepėlei, desertų gamyboje ar valgykite vieną, kai norisi intensyvaus šokolado skonio. Derinkite su šviežiais vaisiais ar naudokite kaip įdarą pyragaičiams ir kruasanams.

Daugiau VENCHI produktų rasite čia:

👉 Visi VENCHI gaminiai mūsų e. parduotuvėje

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra

Pridėti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite būti prisijungę Log In
Apie Venchi
„Venchi“ konditerijos istorija prasidėjo labai seniai, nuo 1878 m. Silviano Venchi, dvidešimtmetis vaikinas iš Turino, taip įsimylėjęs šokoladą, kad santaupas išleido dviems bronziniams katilams. Taip prasidėjo eksperimentai - pirmiausia savo bute, o tada nedidelėje vietoje via degli Artisti Borgo Vaniglia Turino mieste. Tie eksperimentai pavyko taip gerai, kad po kelerių metų gimė Nougatine, saldainiai su smulkintais ir karamelizuotais Pjemonto lazdyno riešutais, padengti ypač juodu šokoladu ir „Venchi Spa“ - „... labiausiai elegantiška šokolado parduotuvė Pjemonte", “Be kita ko, pavadinta „Karališkųjų rūmų tiekėja“. Šiandien ant pakuotės nebėra karališkojo herbo, tačiau iš tos epochos išlieka aistra, kruopštumas ir drąsa eksperimentuoti. Taip gimė visi šokoladai su vaizduotėmis - Chocoviar, Tartufini, Gianduiotti, Cremino, batonėliai, kremas Suprema, Gelato ir Gourmet kiaušiniai. Visi skanūs, natūralūs, pagaminti iš geriausių ingredientų ir su geriausiais ketinimais: pamatyti šviesiąją pusę ir gyventi ilgą bei laimingą gyvenimą.