Koralų rausvumo spalvos pusiau sausas rausvasis vynas. Išraiškingas vyno aromatas užpildytas raudonų vaisių ir gėlių natomis. Skonis labai sultingas ir gaivus su persikų, braškių, aviečių, vyšnių užuominomis ir maloniu poskoniu.
Pagamintas iš Cabernet Franc, Gamay, Pineau d’Aunis ir Grolleau vynuogių. Luaros slėnyje rausvų vynų gamyba yra sena tradicija. Šie lengvi, šventiški vynai yra sukurti džiuginti ir patenkinti bet kurį vartotoją. Vynuogės vynui gaminti auginamos Anjou apeliacijoje, molio, skalūno ir kalkakmenio dirvožemy. Po trumpo maceravimo su vynuogių odelėmis, kas leidžia geriausiai išgauti spalvą ir pirminius aromatus, fermentacija atliekama žemoje temperatūroje, sukuriant aromato potencialą. Fermentacija nutrūksta, kai likutinis cukraus lygis pasiekia 16 g / l.
Vynas gali būti patiekiamas kaip aperityvas, taip pat tinka prie įvairių skanėstų, salotų, aštrių patiekalų, braškių pyrago.