Nuo nepaliestų lagūnų iki vešlių džiunglių – Fidžio salos plantacija yra tarsi odė Polonezijos salų grožiui. Vienintelėje distiliavimo gamykloje gaminamas skanus romas, naudojant tradicines technologijas ir vietines Fidžio salos cukranendres. Brandinamas mažiausiai 2 metus buvusiose burbono statinėse, po to romas išplukdomas į pietvakarių Prancūziją ir antrą kartą brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse. Šis dvigubo brandinimo metodas kartu su Fidžio meistrų patirtimi sukuria romą su šiltomis egzotiškų vaisių ir razinų natomis.
Romas pasižymi aukso spalva. Aromate išryškėja melasos, mielinės duonos ir bananų tonai, persipynę su švelnių žalių obuolių, vanilės ir skrudinto ąžuolo užuominomis. Skonyje jaučiamos saldaus vanilinio kremo, medaus ir prinokusių egzotiškų vaisių natos. Labai ilgas poskonis su džiovintų bananų, burbono ir kvapniųjų pipirų akcentais.
Rekomenduojama vartoti gryną tulpės formos taurelėje, taip pat naudoti gaminant atogrąžų stiliaus kokteilius.