Vynas gilios rubino spalvos, intriguoja savo daugialypiu aromatu, sudėtu iš juodųjų serbentų, vyšnių ir kedrų natų. Vyno skonis sultingas, gerai subalansuotas su gerai integruotais elegantiškais taninais.
Tai sausas raudonasis vynas, pagamintas iš Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 40%, Sangiovese 10% vynuogių. Vidutinis vynmedžių amžius yra 15 metų. Derlius nuimamas rankomis, vyninėje uogos rūšiuojamos, po to fermentuojama plieninėse talpyklose, griežtai kontroliuojant temperatūrą. Vynas 12 mėnesių brandinamas Slavonijos ąžuolo statinėse. Prieš išleidžiant į prekybą, vynas papildomai 6 mėnesius buteliuose brandinamas vyninės rūsiuose.
Dera su aštriais patiekalais, brandžiais sūriais, „Carbonara“ makaronais ir šaltais mėsos užkandžiais.