PALLINI Maraschino 0,7l

Šalis

Italija

Prekės ženklas

Pallini

Stiprumas, %

32

Talpa, l

0.7

25,95 37,07 /l

Aprašymas

Maraschino Originale likeris gaminamas pagal originalų 1821 metų receptą iš Maraschino vyšnių. Alkoholinio gėrimo gamyba – nuo ​​vyšnių skynimo iki išpilstymo – trunka 4 metus. Vyšnių minkštimas, susmulkintas kartu su kauliukais, fermentuojamas maumedžio statinėse. Distiliavimas vyksta mažuose variniuose distiliavimo induose. Prieš išpilant į butelius, gėrimas brandinamas mažiausiai trejus metus, tada filtruojamas ir sumaišomas su cukraus sirupu.

Naudojamas kaip daugelio kokteilių ingredientas, taip pat ruošiant skanias vaisių salotas.

Apie Pallini
Nicola Pallini gimė 1851 m. Civitella del Tronto komunoje Abrucų regione nuolankioje ūkininkų šeimoje. Būdamas 15 metų jis pradeda dirbti keliaujančiu prekeiviu Markės ir Abrucų turguose, kurių specializacija yra audinių ir kaštonų prekyba. Dėl atkaklumo ir ryžto Nikola tampa turtingu pirkliu vos sulaukęs 20 metų. Jis persikelia į nedidelį Antrodoco miestelį, esantį ant Lacio ir Abrucų pasienyje, kuris vis dėlto yra sujungtas geležinkeliu su centrine Italija, o tai leis ponui Pallini plėsti savo prekybą. 1875 m. Nicola, turintis pavydėtiną socialinę padėtį ir ekonominį stabilumą, veda Concete Edžidi. Vienoje iš iškilmių Nikola svečius vaišino žmonos pagamintu citrininiu likeriu. Vienas iš svečių juokaudamas pasakė: „Jūs turite tiek skanaus limoncello, kad galėtumėte jį parduoti, nors bijau, kad po manęs nieko neliks“. Nicola Pallini rimtai galvojo apie citrinų likerio pardavimą, nes, tiesą sakant, šis likeris patiko visiems be išimties. Taip prasidėjo įmonės „Antica Casa Pallini“ istorija. Po kurio laiko Pallini sūnūs prisijungė prie šeimos verslo. 1922 metais Virgilio Pallini nusprendžia verslą perkelti į pačią Italijos širdį – Romą. Per kelis dešimtmečius įmonė augo ir tobulėjo, o Pallini logotipas tapo aukštos kokybės ir profesionalumo simboliu likerių pasaulyje.