FerroChina Baliva Amaro – sodrus žolelių likeris, kurį gamintojas vadina „stebuklingu gėrimu“. Likeris buvo sukurtas XIX amžiaus pabaigoje ir ilgą laiką buvo laikomas vaistu. Jos autorius buvo daktaras Ernesto Baliva. Jis sukūrė karčią žolelių tinktūrą, pridėdamas geležies. Iš pradžių jis buvo naudojamas kaip maisto papildas apetitui gerinti. Vienoje Romos ligoninių dirbantis daktaras Baliva savo gėrimą pardavinėjo per vietines vaistines, o jo paklausai išaugus, šio žolelių likerio gamyba buvo pradėtas ir Virgilio Pallini spirito varykloje.
Gėrimas išraiškingos aukso, rusvos spalvos. Sudėtingas aromatas su gencijonų, karčiųjų apelsinų ir cinchonos užuominomis. Skonyje atsiskleidžia žolelių ir citrusinių vaisių niuansai. Malonus, gerai subalansuotas kartumas ir ilgas poskonis.