Sausas baltas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Custoza kaimelio, Veneto regiono, Italijos. Pagamintas iš Garganega, Trebbiano Toscano, Cortese, Incrocio Manzoni vynuogių. Dirvožemis – molio ir kalkakmenio. Vynmedžių amžius daugiau nei 30 metų. Vynuogės renkamos rankomis nuo rugsėjo pradžios iki spalio mėn. vidurio. Fermentacija vykdoma plieninėse statinėse, su nuosėdomis, kontroliuojamoje temperatūroje. Vynas kelis mėnesius “ilsisi” cementinėse talpose. Brandinamas butelyje bent 6 mėn.
Šviesios geltonos spalvos. Vidutinio intensyvumo aromato, dominuoja gėliškos ir prieskoniškos žiedų, ramunėlių, obuolių, kriaušių, persikų, citrusų, tropinių vaisių ir imbiero natos. Sausas, labai gerai subalansuotas, ilgo poskonio vynas. Burnoje jaučiamos natos iš aromato, alyvuogių aliejaus tekstūra. Vyną galima vartoti dabar arba išlaikyti dar ne vienerius metus.
Puikiai tiks aperityvui. Dera prie makaronų patiekalų, sriubų, žuvies, vegetariškų, azijietiškų, Viduržemio regiono patiekalų. Taip pat prie aliejuje ruoštų patiekalų, picų, vištienos. Rekomenduojama patiekti 10-12’C temp.