LOISON ROYAL Panettone Mandorlato tradicinis su razinomis, apelsinais, citrinomis ir migdolų glaistu 500g

Prekės ženklas

Loison

Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Šalis

Italija

Svoris, kg

0.5

16,95 33,90 /kg

Neturime

Aprašymas

Išskirtinio skonio panettone pyragas su migdolų glajumi. Geltona tešla praturtinta Sultana razinomis, citrinomis iš Kalabrijos ir apelsinų žievelėmis iš Sicilijos. Pyragas padengtas itališkų migdolų glajumi ir cukraus grūdeliais.

Apie Loison

Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.

Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.

Istorija

Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.

Ką gamina „Loison“

  • Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
  • Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
  • Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.

Kokybė ir tradicijos

Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.

Pakuotės ir dizainas

„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.

Tarptautinis pripažinimas

Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.

Apibendrinimas

„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.

Papildoma informacija

 

Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, švieži KIAUŠINIAI, „Sultana“ razinos (12%), MIGDOLŲ glajus 13% (cukrus, KIAUŠINIO baltymas, saulėgrąžų aliejus, itališki "Tuono" MIGDOLAI 40%, virti ryžiai KVIETINIAI miltai, natūralios kvapiosios medžiagos), SVIESTAS, cukrus, cukruotos apelsinų ir citrinų žievelės 6% (apelsinų ir citrinų žievelės įvairiomis proporcijomis 53%, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, koncentruotos citrinos sultys), cukraus pudra 8%, natūralus raugas (KVIEČIŲ), šviežias KIAUŠINIO trynys, emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgštys mono ir digliceridai, invertuotas cukrus, jūros druska, kakavos sviestas, natūralios kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ ir SOJOS pėdsakų.

Maistinė ir energetinė vertė 100g: energetinė vertė: 1653kJ/395kcal, riebalų 15 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,9 g, angliavandenių 57 g, iš kurių cukrų 38 g, baltymų 7,1g, druskos 0,49g. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.