“LOISON ASTUCCI Panettone Gran Cacao su šokolado lašeliais ir šokolado kremu 1kg” - įdėtas į krepšelį Peržiūrėti krepšelį


LOISON GENESI Panettone Classico tradicinis pyragas su razinomis, apelsinų ir citrinų cukatomis 1kg
Prekės ženklas |
Loison Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje. |
---|---|
Šalis |
Italija |
Svoris, kg |
1 |
31,95 €30,95 €/kg
Išankstinis užsakymas
Aprašymas
OISON GENESI Panettone Classico tradicinis su razinomis, apelsinų ir citrinų cukatomis 1 kg
Loison Genesi panettone Classico pyragas – klasikinis itališkas kepinys, kepamas Veneto regione pagal istorinį, dar XV a. siekiantį receptą. Šis panettone pyragas gaminamas natūralaus raugo pagrindu, todėl išlieka purus, aromatingas ir švelnaus sviestinio skonio. Jo auksinės tešlos viduje dera sultingos razinos, cukruoti Sicilijos apelsinai ir Kalabrijos citrinų žievelės, o viską apjungia natūrali vanilė iš Madagaskaro. Panettone pyragas supakuotas į Genesi kolekcijos dėžutę – klasikinio dizaino įpakavimą, kuris perteikia eleganciją ir itališką tradiciją.
Kepimas ir gamyba
Kepykla Loison, veikianti nuo 1938 metų, garsėja kruopščiu požiūriu į kepimą ir ingredientų kokybę. Panettone pyragas brandinamas natūraliu raugu daugiau nei 48 valandas, o kepamas lėtai, kad išsaugotų drėgną tekstūrą ir purumą. Gamyboje naudojami tik aukščiausios kokybės ingredientai: italų sviestas, švieži kiaušiniai, Sicilijos medus, pienas, grietinėlė, cukruotos apelsinų ir citrinų žievelės, vanilė iš Madagaskaro ir auksinės razinos. Kiekvienas pyragas formuojamas ir kepamas atskirai, siekiant išlaikyti idealią struktūrą ir kvapą.
Skonis
Šis panettone pyragas pasižymi subtiliai subalansuotu, klasikinio deserto skoniu. Sviestinė tešla, razinos ir cukruoti citrusai sukuria harmoningą derinį tarp saldumo ir gaivos. Vanilė suteikia aromato gilumo, o apelsinų ir citrinų natos prideda lengvo vasariško gaivumo pojūtį.
Patiekimo rekomendacijos
Loison Genesi panettone Classico pyragas puikiai tinka prie šventinio stalo – tiek kaip desertas, tiek kaip elegantiška dovana. Jis dera su kava, arbata ar desertiniu vynu. Rekomenduojama patiekti kambario temperatūros (18–20 °C), o prieš ragaujant galima lengvai pašildyti, kad dar labiau atsiskleistų sviesto, citrusų ir vanilės aromatai.
Apie Loison
Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.
Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.
Istorija
Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.
Ką gamina „Loison“
- Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
- Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
- Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.
Kokybė ir tradicijos
Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.
Pakuotės ir dizainas
„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.
Tarptautinis pripažinimas
Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.
Apibendrinimas
„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.
Sudėtinės dalys
Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, „Sultana“ razinos(16%), cukruoti apelsinai, citrinų žievelės (12%) [apelsinas, citrinos žievelės skirtinga proporcija (53%), gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, koncentruotos citrinos sultys], švieži KIAUŠINIAI, šviežias sviestas (PIENAS) (10%), cukrus, natūralus raugas (KVIEČIŲ), šviežias KIAUŠINIO trynys, emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgštys mono ir digliceridai, medus iš Sicilijos, šviežias PIENAS (2%), šviežia grietinėlė (PIENAS) (1%), jūros druska, kakavos sviestas, natūrali vanilė (0,2%), natūralios kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistinė ir energetinė vertė 100g: energetinė vertė: 1547kJ/369kcal, riebalų 14 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,2 g, angliavandenių 54 g, iš kurių cukrų 31 g, baltymų 6,8 g, druskos 0,6g. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.