IBESA Jamon Iberico de Bellota 100% DOP pjaust. 80g

Prekės ženklas

Ibesa

Šalis

Ispanija

Svoris, kg

0.08

16,95 211,88 /kg

Aprašymas

IBESA Jamon Ibérico de Bellota 100% DOP pjaustytas vytintas kumpis 80 g

IBESA Jamon Ibérico de Bellota 100% DOP pjaustytas – tai išskirtinis iberiško kumpio delikatesas, gaminamas iš grynos veislės kiaulių, laisvai besiganančių Los Pedroches ąžuolynuose Andalūzijoje. Šios kiaulės maitinamos tik gilėmis ir natūralia žole, todėl mėsa įgauna ypatingą intensyvų skonį, subalansuotą riebalų struktūrą ir išraiškingą aromatą. Kiekviena riekelė pjaustoma mašina, bet surenkama rankomis, kad išlaikytų autentišką formą ir subtilų, šilkinį kumpio pojūtį burnoje.

Kilmė ir gamyba

Šis iberiškas kumpis iš Bellota kiaulių gaminamas Ispanijos pietuose, Los Pedroches DOP regione, garsėjančiame idealiu klimatu natūraliam vytinimui. IBESA šeimos ūkis prižiūri visą procesą – nuo laisvai besiganančių kiaulių iki galutinio brandinimo. Kumpiai vytinami kalnų rūsiuose, kur oro drėgmė ir temperatūra leidžia jiems bręsti lėtai, tobulai subalansuojant druskos ir natūraliai salstelėjusios mėsos aromatus.

Skonis ir tekstūra

Skonis švelnus, bet gilus – derinantis gilės salstelėjimą, sviestiškus riebalus ir subtilų jūros druskos balansą. Aromatas rafinuotas, su medienos, džiovintų vaisių ir umami natomis. Mėsa – rubino spalvos, natūraliai marmurinė, tirpstanti burnoje. Kiekviena plona riekelė atskleidžia IBESA produktų išskirtinumą ir DOP kokybės ženklą.

Vartojimo rekomendacijos

Šis jaustytas iberiškas vytintas kumpis Jamon Ibérico de Bellota puikiai tinka kaip tapas užkandis – prie alyvuogių, sūrių ar traškios duonos. Skonis geriausiai atsiskleidžia kambario temperatūroje. Galima patiekti su figų uogiene ar švelnia raudonųjų vynų taure – klasikinis Ispanijos skonis jūsų stalui.

Maistinė vertė (100 g)

Energinė vertė: 1358 kJ / 352 kcal
Riebalai: 20 g
– iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 7 g
Angliavandeniai: 0 g
Baltymai: 35 g
Druska: 5 g

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra

Pridėti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite būti prisijungę Log In