Puikus Australijos ir Prancūzijos tradicijų mišinys. Distilerija – Starward. Naudojami australietiški salykliniai miežiai iš Viktorijos. Brandinamas 3,5 metų Barosos raudonojo vyno statinėse Australijoje, tuomet vežamas į Prancūziją, į Dumangin šampano namų rūsius, ir brandinamas 16 mėn. Ratafia Champenois T-026 statinėje. Išpilstytas 2023 m. sausio mėn. Pagaminta tik 297 buteliai. Jaučiamos ąžuolinės natos kartu su subtiliu saldumu ir kremiškumu.
DUMANGIN viskiai yra kruopščiai atrenkami CHAMPAGNE DUMANGIN J. FILS savininko Gilles Dumangin ir visi yra baigiami brandinti Ratafia Champenois statinėse – viskio jėga susijungia su aksominiu Ratafia Champenois charakteriu. Per ilgą laiką ir lankydamasis įvairiose distilerijose, Gilles Dumangin tapo geriausių pasaulio viskių kolekcionieriumi. Asmeniniai, konfidencialūs ar net eklektiški, patys gražiausi Gilles viskio buteliai atkeliauja iš Škotijos, Airijos, Nyderlandų, Taivano, Indijos, Japonijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų. Gilles vertina viskių kilnumą, kurie, kaip ir šampanas, reikalauja laiko, išmanyno, tam tikro terroir ir patirties.