Vynas auksinės spalvos su šviesiai žalsvais atspalviais. Išraiškingas vyno aromatas užpildytas gėlių tonais (gudobelė, verbena, liepa ), egzotinių vaisių (mango, ličio) ir citrusinių vaisių niuansais. Vynas turi vaisišką, elegantišką skonį, puikiai subalansuotą rūgštį ir ilgą, gaivų poskonį.
Tai elegantiškas sausas baltasis vynas, gaminamas iš Marsanne (80%) ir Roussanne (20%) vynuogių, rankomis surinktų iš Crozes-Hermitage vynuogynų. Šie vynuogynai užima maždaug 2100 arų plotą. Nuėmus derlių, vynuogės lengvai spaudžiamos ir fermentuojamos žemoje temperatūroje uždarytose talpyklose, kad išsaugotų natūralų, sodrų jų aromatą. Malolaktinės fermentacijos pabaigoje vynas laikomas su nuosėdomis iki kitų metų balandžio mėnesio.
Vynas bus puikus priedas prie žuvies (gamintos garuose ar su padažu), paukštienos, vištienos su vaisiais (abrikosų, persikų), bet kokio tipo sūrio.
APDOVANOJIMAI:
2018 – 92 balai – Wine Spectator, JAV
2017 – 91 balas – Wine Spectator, JAV