CONO SUR Ocio Pinot Noir 0,75l

Spalva

Raudonas

Brandinimas

14 mėn.

Prekės ženklas

Cono Sur

Derliaus metai

2015

Regionas

Casablanca

Šalis

Čilė

Stilius

Sausas

Stiprumas, %

14

Žaliava

Pinot Noir

Serviravimo temperatūra, C

16-18

Talpa, l

0.75

Derinama su

antiena

,

brandintais sūriais

,

raudona mėsa

,

tunu

49,95 66,60 /l

Neturime

Aprašymas

Kvapuose vyrauja subtilūs raudonųjų vaisių ir uogų aromatai su baltųjų gėlių užuominomis. Burnoje juntami šokolado tonai su tabako poskoniu, gerai integruota rūgštis.

Vynas pagamintas iš 100% Pinot Noir vynuogių, užaugintų Kasablankos slėnyje. Brandintas 14 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse ir 2 mėn. nerūdijančio plieno talpyklose.

Cono Sur Ocio Pinot Noir vynas – laikomas vyninės pasididžiavimu, tiesiog ikona! „Pinot Noir“ yra veislė, kuri geriausiai sunoksta esant vėsiam klimatui, esant vidutinei temperatūrai, mažai drėgmei ir gerai šildant saulei. Čilėje Kasablankos ir San Antonijaus slėniai pasirodė esą idealūs šios sudėtingos veislės auginimui. Minėtiems pakrančių slėniams be to, kad jie atitinka visus vaisių nokimo reikalavimus, naudingas ir Ramusis vandenynas, konkrečiau – Humboldto srovė. Šalta vandenyno srovė, reguliuojanti temperatūrą Čilės pakrantėje ir yra pagrindinė priežastis, kodėl Cono Sur vyndariams pavyko pasiekti idealią nokimo kokybę Pinot Noir vystymuisi.

Dera su tunu, raudonos mėsos patieklais ir antiena, bei brandžiais sūriais.

Apie Cono Sur
Vyninė “Cono Sur” įkurta 1993 m. ir per 15 metų tapo Nr.2 vyninė Čilėje pagal pardavimų vertę. Tai pirmoji Čilės vyninė, gavusi dvigubą ISO standartą - 9001 (kokybės) ir 14001 (aplinkos apsaugos). Kompanijos tikslas – gaminti aukščiausios kokybės, išraiškingus vynus inovatyviomis technologijomis. Vertinant Cono Sur kompanijos indėlį,reiktų išskirti Pinot Noir vynuogių rūšies svorį,vyninės asortimente.Bene labiausiai,iš šios vynuogės pagamintus vynus,vartotojai vertina dažniausiai.Cono Sur Ocio Pinot Noir vynas – laikomas vyninės pasididžiavimu,tiesiog ikona! „Pinot Noir“ yra veislė, kuri geriausiai sunoksta esant vėsiam klimatui, esant vidutinei temperatūrai, mažai drėgmei ir gerai šildant saulei. Čilėje Kasablankos ir San Antonijaus slėniai pasirodė esą idealūs šios sudėtingos veislės auginimui. Minėtiems pakrančių slėniams, be to, kad jie atitinka visus vaisių nokimo reikalavimus, naudingas ir Ramusis vandenynas, konkrečiau - Humboldto srovė. Šalta vandenyno srovė, reguliuojanti temperatūrą Čilės pakrantėje ir yra pagrindinė priežastis, kodėl Cono Sur vyndariams pavyko pasiekti idealią nokimo kokybę Pinot Noir vystymuisi.