Kvapuose vyrauja subtilūs raudonųjų vaisių ir uogų aromatai su baltųjų gėlių užuominomis. Burnoje juntami šokolado tonai su tabako poskoniu, gerai integruota rūgštis.
Vynas pagamintas iš 100% Pinot Noir vynuogių, užaugintų Kasablankos slėnyje. Brandintas 14 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse ir 2 mėn. nerūdijančio plieno talpyklose.
Cono Sur Ocio Pinot Noir vynas – laikomas vyninės pasididžiavimu, tiesiog ikona! „Pinot Noir“ yra veislė, kuri geriausiai sunoksta esant vėsiam klimatui, esant vidutinei temperatūrai, mažai drėgmei ir gerai šildant saulei. Čilėje Kasablankos ir San Antonijaus slėniai pasirodė esą idealūs šios sudėtingos veislės auginimui. Minėtiems pakrančių slėniams be to, kad jie atitinka visus vaisių nokimo reikalavimus, naudingas ir Ramusis vandenynas, konkrečiau – Humboldto srovė. Šalta vandenyno srovė, reguliuojanti temperatūrą Čilės pakrantėje ir yra pagrindinė priežastis, kodėl Cono Sur vyndariams pavyko pasiekti idealią nokimo kokybę Pinot Noir vystymuisi.
Dera su tunu, raudonos mėsos patieklais ir antiena, bei brandžiais sūriais.