Vynas blizgančių šiaudų geltonumo spalvos. Aromatų puokštė – elegantiška ir subtili. Dominuoja baltų gėlių, persikų, ličių ir ananasų tonai. Gomuryje jaučiama šviežia ir gaivi rūgštis.
Šis baltasis sausas vynas pagamintas iš „Trebbiano“ ir „Traminer Aromatico“ vynuogių. Vynuogės užaugintos ant Treviso kalvos, esančios šalia kairiojo Piave upės kranto. Derlius šiam vynui, nurenkamas 15-25 rugsėjo mėn. dienomis. Po presavimo ir lengvo maceravimo, kai vynuogės yra laikomos su odelėmis maždaug 24 valandas, vėliau fermentacija vyksta termiškai kondicionuojamuose rezervuaruose, kontroliuojamoje 18 ° C temperatūroje. Vėliau vynas brandinamas su savo nuosėdomis. Prieš parduodant vynas dar 2 mėnesius laikomas butelyje.
Puikiai dera su makaronais ir rizotu, kurių pagrindą sudaro daržovės, moliūgai, vėžiagyviai, balta mėsa. Taip pat puikiai tinka kaip aperityvas.