Tamsios rubino spalvos sausas raudonasis vynas. Skonyje vyrauja raudonųjų vaisių tonai, juntami slyviški ir uogieniški aromatai. Gerai subalansuotas vynas su ilgai išliekančiu maloniu poskoniu.
Pagamintas iš 50% Grenache, 40% Syrah ir 10% Cabernet Sauvignon vynuogių. Šių vynuogių derlius nuimamas naktį. Žema temperatūra yra priežastis, kodėl vynuogių rinkimas vyksta naktį. Tokiu būdu vynuogės patenka į vyninę maždaug 9 ° C temperatūros, kai dieną nuimtų vynuogių temperatūra gali siekti 22–30 ° C . Taip sutaupoma energijos ir sulėtinamas fermentacijos procesas.
Dera su kepta mėsa ir salotomis.
APDOVANOJIMAI:
2013 – Bronza – Lietuvos Vyno Čempionatas 2015
2013 – Bronza – Japan Wine Challenge
2013 – Bronza – Decanter, UK
2014 – 89 balai / ”Best Buy” – Wine&Spirits, JAV